INFORMAŢII SURSE VIDEO

Surse video pe care le folosim in prezent.

1.Netu.tv: Erori ce pot aparea pe serverul Netu :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa sunt sterse pentru inactivitate si mai putin pentru reclamatii sau din greseala.

2. player.desenefaine.net refused to connect (player.desenefaine.net a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat. Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html .

3. HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError . Apare la un episod / film aleatoriu atunci cand este o problema cu serverul pe care se afla in acel moment fisieru , daca eroare este prezenta la fiecare episod sau film de pe aceasta sursa este o problema de la reteaua voastra de internet.

4. VPN detected – to connect to this site you need to disable VPN. Eroare apare atunci cand folositi proxy sau un serviciu VPN care schimba adresa ip. Din pacate multe adrese sunt blocate de sistemul lor de protectie si astfel ca multe ip-uri normale ca cele de la RCS/RDS se afla in lista lor de ip-uri blocate. De aceea eroare apare si atunci cand nu folositi un VPN.

2.StreamDav: Erori ce pot aparea pe serverul StreamDav:

1. Video-ul nu a fost gasit sau sters. Fisierul video inseamna ca a fost sters din motive de copyright sau pentru inactivitate ( imagine )

2. The media could not be loaded. Eroare apare atunci cand serverul pe care se afla fisierul video intampina probleme de conectare sau in urma unor atacuri de tip DDOS.

3.Vidguard: Erori ce pot aparea pe serverul Vidguard :

1.Not found. (Nu a gasit) . Fisierul video inseamna ca a fost sters din motive de copyright sau pentru inactivate. ( imagine )

4.Mixdrop: Erori ce pot aparea pe serverul Mixdrop :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) Eroare apare atunci cand fisierul a fost  sters pentru ca fost reclamat sau inactivitate. ( imagine )

2. The media could not be loaded. Eroare apare atunci cand serverul pe care se afla fisierul video intampina probleme de conectare sau in urma unor atacuri de tip DDOS.

Türk pornoVizyon Film izlesukacagitamiri.com.tr
Curiozități despre pisici